Pieni maailma

Materiaalitutkija Konrad Klockars katsoo kohti kameraa.

Willkommen in Wien! Itävalta kutsuu  

Konrad Klockars tutki väitöstutkimuksessaan Aalto-yliopistossa nanoselluloosakiteistä muodostuvia rakenteellisia värejä. Tutkimus pohjautuu Kanadassa 1990-luvulla tehtyyn havaintoon, ja siihen liittyy myös poikkitieteellistä yhteistyötä muotoilija Noora Yaun kanssa. 

Valmetin Aasian ja Tyynenmeren aluejohtaja Petri Paukkunen keskustelee kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Kymmenen kansallisuuden johtoryhmässä 

Pitkän linjan valmetlainen Petri Paukkunen aloitti työnsä yrityksessä asiantuntijana 1991. Sittemmin hän työskenteli kartongin ja paperin tuotantoon liittyvän prosessiteknologian kehityksessä, tuotehallinnassa, myynnissä ja asiakassuhteiden hoidossa.  

Meri Pekki katsoo kohti kameraa.

Auf Wiedersehen! Näkemiin maailma!

Biotuotetekniikan opiskelija Meri Pekki on ehtinyt olla monessa mukana. Vuonna 2022 hän oli Puunjalostus­insinöörien Nuorten Forumin puheenjohtaja ja sitä kautta mukana PI:n hallituksessa. Samana vuonna

Matias Karhula katsoo kohti kameraa.

Gracias! Uruguaylle kiitos

Matias Karhula toimi kunnossapitoinsinöörinä UPM:n Kaukaan sellutehtaalla Lappeenrannassa, kun hänelle tarjoutui mahdollisuus lähteä Uruguayhin työskentelemään Paso de los Torosin massiivisessa sellutehdasprojektissa turbiinilaitoksen pystytyksen mekaanisena valvojana. 

MIT toivotti tervetulleeksi

Kun Most Kaniz Moriam tuli Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakouluun tekemään maisterintutkintoa vuonna 2015, hänellä oli jo maisterintutkinto kemiasta kotimaastaan Bangladeshista. – Bangladesh on maailman toiseksi