Valmetilta kartonkilinja Kiinaan

Valmet toimittaa OptiConsept M -kartonginvalmistuslinjan automaatioratkaisuineen ja palveluineen Anhui Linping Circular Developmentille Kiinaan. 

Kierrätettyjä lainerilaatuja valmistavan uuden kartonkilinjan käyttöönotto on suunniteltu vuoden 2025 lopulle.

Tilauksen arvoa ei julkisteta, mutta vastaavan kartonginvalmistuslinjan arvo on yleensä 40–60 miljoonaa euroa.

”Valitsimme Valmetin, koska sen kartonkikoneissa on leveille ja nopeille koneille tarvittavia teknologioita. Valmetin teknologiat tukevat meitä energiatehokkuus-, veden- ja sähkönkulutustavoitteidemme saavuttamisessa. Kumppanuus auttaa meitä saavuttamaan kapasiteettitavoitteemme sekä tukee liiketoiminnan laajentamisstrategiaamme”, sanoo Anhui Linpingin hallituksen puheenjohtaja Li Jianshe.

Anhui Linping Circular Development (aiemmin Anhui Xiaoxian Linping Paper Industry) on perustettu vuonna 2002 ja se sijaitsee Xiaoxian Circular Economy Industrial Parkissa.

Yrityksen päätuotteita ovat korkealaatuiset pakkausmateriaalit, jotka ovat Kiinassa tunnettu tavaramerkki. Yritys on valtakunnallinen korkean teknologian yritys, maakunnallinen yritysteknologiakeskus sekä tekniikan tutkimuskeskus.

Kartonki- ja paperitehtaat-liiketoimintayksikön myyntijohtaja Kari Räisänen Valmetin Paperit-liiketoimintalinjalta toteaa, että hyvä yhteistyö investointiprojektin aikana on luonut pohjan keskinäiselle luottamukselle ja hyvälle suhteelle.

 ”Asiakas halusi toimittajan, joka pystyy tarjoamaan edistyksellistä teknologiaa ja tukea heidän digitaalisella matkallaan.”

Uusimmat