Harald Dieler katsoo kohti kameraa.
© UPM

Harald Dialer UPM:n teknologiajohtajaksi

Harald Dialer on nimitetty UPM:n teknologiajohtajaksi ja UPM Biorefining -liiketoiminnan johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta 2025.

Dialer seuraa tehtävässä Winfried Schauria, joka on ilmoittanut aikovansa jättää yhtiön henkilökohtaisista syistä. Schaur jatkaa nykyisessä tehtävässään vuoden 2024 loppuun saakka.

Harald Dialer siirtyy UPM:ään HCS Groupista, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana ja kaupallisen johtajan tehtävissä vuodesta 2020 lähtien. Hänellä on kemian tohtorin tutkinto ja yli 25 vuoden kokemus erikoiskemikaaleista ja uusiutuvien raaka-aineiden teknologioista BASF:ssa, Süd-Chemiessä, Scientific Design Co:ssa ja Clariantissa, joissa hän työskenteli liiketoimintajohtajana ja konsernihallinnossa.

Dialer on Saksan ja Itävallan kansalainen, ja hänen toimipaikkansa tulee olemaan Augsburgissa, Saksassa.

UPM:n toimitusjohtaja Massimo Reynaudo toivottaa Haraldin lämpimästi tervetulleeksi UPM:ään ja konsernin johtoryhmään.

”Hänen taustansa kemian alalla ja vankka kokemuksensa liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavan kasvun aikaansaamisesta erikoiskemikaalien ja uusiutuvien raaka-aineiden liiketoiminnoissa sopii hyvin kasvustrategiaamme, kun tulemme biokemikaalimarkkinoille Leunan biojalostamon käynnistämisen myötä.”

Uusimmat