Kartonki- ja kuituteollisuuden liiketoiminnan kehitysjohtaja Jyri Jokinurmi Tietoevry Industrystä katsoo kohti kameraa.

Pilvipohjainen tuotannonohjausjärjestelmä ja tekoäly luovat uusia mahdollisuuksia paperiteollisuudelle 

Uudet teknologiat tarjoavat yrityksille valtavan potentiaalin sekä datan keräämiseen että sen hyödyntämiseen liiketoiminnan eri tarpeissa. 

”Digitaalinen murros merkitsee siirtymistä pilvipohjaisiin ohjelmistoratkaisuihin. Tietoevryn erityisesti sellu-, paperi- ja kuituteollisuudelle suunniteltu tuotannonohjausjärjestelmä, TIPS Industry Solutions & Services (TIPS), seuraa kehitystä ja on siirtymässä uuteen natiiviin verkkosovellukseen”, kertoo kansainvälisen sellu-, paperi-, kartonki- ja kuituteollisuuden liiketoiminnan kehitysjohtaja Jyri Jokinurmi Tietoevry Industrystä. 

”Luova tekoäly, erityisesti Generative AI (GenAI), on keskeinen osa meneillään olevaa teknologiamurrosta. Olemme sitoutuneet kehittämään tuote- ja palvelutarjontamme niin, että nämä mahdollisuudet ovat kaikkien asiakkaidemme saatavilla.” 

Jokinurmi toteaa asiakkaiden nykyisten ohjelmistoratkaisujen migraation uuden sukupolven pilvipohjaiseen tuotannonohjausjärjestelmään sujuvan jouheasti. Tietoevryn palvelutarjonta kattaa myös pilvipalvelun isännöinnin ja TIPS-ratkaisun ohjelmistopalvelut.  

Tietoevryn ja Microsoft Azure -pilvipalvelun yhteistyö parantaa TIPS-tuotannonohjausjärjestelmän ominaisuuksia. Sovellukset on suunniteltu suoraan selaimille, jonka vuoksi laitekohtaisia ratkaisuja ei tarvita. Tietoevryn mukaan kumppanuus takaa myös vankan infrastruktuurin ylläpidon ja sovelluspalvelut. Luova tekoäly, erityisesti GenAI, on integroitu sovelluksiin ja tarjoaa yritykselle aivan uudenlaisia toiminnallisia mahdollisuuksia. 

”Asiakaslähtöisyys ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme tarjota asiakkaidemme tarpeet täyttävät digitaaliset ohjelmistopalvelut – kaikki yhdestä rajapinnasta. Muuttuva liiketoimintaympäristö edellyttää kuitenkin jatkuvaa tuotekehitystä, jota haluamme tehdä yhteistyössä asiakkaiden kanssa”, toteaa Jyri Jokinurmi.

MITÄ? Tietoevryn kehittämä TIPS Industry Solutions & Services -pilvipalvelu poistaa tuotannonohjausjärjestemässä tarpeen laitekohtaisiin ratkaisuihin.
 
MIKSI? Muuttuva liiketoimintaympäristö edellyttää jatkuvaa tuotekehitystä.

Uusimmat