PulPaper on nyt Pulp & Beyond

Uusi tapahtuma Pulp & Beyond on johtava kansainvälinen foorumi, joka jatkaa PulPaperin tarinaa. Tapahtuma kokoaa yhteen uusimmat metsäpohjaisen biotalouden innovaatiot, tuotteet, palvelut ja teknologiat sekä alan avainhenkilöt.

Pulp & Beyond tarjoaa yrityksille helpon ja vastuullisen tavan osallistua yhteen  maailman johtavimmista ja vaikuttavimmista metsäteollisuuden tapahtumista. Alan ammattilaisille tapahtuma tarjoaa verkostoitumista ja oppimista. 

”Nyt on ehdottomasti oikea aika aloittaa jotain uutta. Perinteisen PulPaperin sijaan järjestämme täysin uuden tapahtuman, joka on inspiroiva, ihmiskeskeinen ja uusia asioita mahdollistava. Ytimekäs kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään keskiviikosta torstaihin 10. – 11.4.2024 Messukeskuksessa. Sen yhteydessä on tiistaina 9.4.2024 kansainvälinen konferenssi. Uusi pohjoismainen innovaatioareena kutsuu tervetulleeksi osallistujat kaikkialta maailmasta”, kertoo toimitusjohtaja Antti Lindqvist Puunjalostusinsinöörit ry:stä.  

Uusi tapahtumakonsepti keskittyy helppouteen, ajansäästöön, vastuullisuuteen ja vaikuttavuuteen. Yritykset voivat valita neljästä erilaisesta avaimet käteen -osallistumispaketista, jotka sisältävät kaiken osallistumiseen tarvittavan. Osaston rakenteet on valmistettu täysin kestävistä ja kierrätettävistä materiaaleista. Järjestäjän hoitaessa kaikki käytännön asiat, tapahtumakumppanit voivat keskittyä täysin verkostoitumiseen ja liiketoimintaan. Vastuullisuudella on keskeinen rooli myös muun muassa ruokailussa ja matkustamisessa. Osallistujilla on mahdollisuus korvata matkustamisen päästöt ja tapahtumassa on tarjolla vain vastuullisesti tuotettua ruokaa.

Tapahtuma-alue koostuu kolmesta erilaisesta ohjelmalavasta. Päälavalla esiintyvät pääpuhujat ja siellä on huipputason paneelikeskusteluja, Speaker’s Cornerissa kuullaan tapahtumakumppaneiden esityksiä ja Lab Stage on tarkoitettu ideointiin, kehittämiseen ja työpajoihin. Tapahtuma on täynnä monenlaisia aktiivisia kohtaamisia – keskusteluja, foorumeita, tapaamisia ja verkostoitumista. Vierailijoille tarjotaan kohtaamistiloja, etätyöalueita ja kokouspisteitä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös iltaohjelmaa ja tutustumiskäyntejä yrityksiin. Kansainvälinen Pulp & Beyond -konferenssi järjestetään tiistaina 9.4. omassa tilassaan. 

Helsingin Messukeskus järjestää johtavan kansainvälisen metsäteollisuuden  Pulp & Beyond 2024 -tapahtuman yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n (PI) kanssa. 


#pulpandbeyond  www.pulpandbeyond.com

Uusimmat