UPM:n Massimo Reynaudo katsoo kohti kameraa.
Kuva: UPM

Massimo Reynaudo UPM:n uudeksi toimitusjohtajaksi 

UPM on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Massimo Reynaudon. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. tammikuuta 2024. Nykyinen toimitusjohtaja Jussi Pesonen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana 31. joulukuuta 2023 saakka, minkä jälkeen hän toimii yhtiön ja sen johdon neuvonantajana. Pesonen jää eläkkeelle UPM:stä 30. huhtikuuta 2024.

Italialainen Massimo Reynaudo on ollut UPM:n palveluksessa vuodesta 2017. Tällä hetkellä hän johtaa UPM Communication Papers -liiketoimintaa. Sitä ennen hän toimi johtajana UPM Raflatacissa vuosina 2017–2021. Vuosina 1995–2017 hän toimi johtotehtävissä Kimberly-Clark -yhtiössä. Hänellä on maisterin tutkinto tekniikan alalta Politecnico di Torinosta ja lisäksi opintoja liiketaloudessa ja johtamisessa.

”Massimolla on vahva kansainvälinen tausta, ja hän on saanut UPM:ssä aikaan erinomaisia tuloksia innostavana muutosjohtajana. Sekä UPM Raflatacissa että UPM Communication Papersissä hän on tuonut myönteisiä muutoksia liiketoimintoihin, uudistanut kaupallista strategiaa ja rakentanut menestyviä tiimejä parantaakseen liiketoimintojen tuloksia. Hänellä on selkeä näkemys, miten UPM:n Biofore-strategia voi luoda lisäarvoa myös jatkossa. Toivotan Massimolle menestystä uudessa vaativassa tehtävässään”, sanoo UPM:n hallituksen puheenjohtaja Henrik Ehrnrooth.

Jussi Pesonen jää eläkkeelle UPM:stä 37 palvelusvuoden jälkeen. ”Hallituksen puolesta haluan kiittää Jussia lämpimästi hänen ansiokkaasta työstään yhtiön menestyksen eteen”, sanoo Henrik Ehrnrooth.

”Uskon vahvasti, että UPM:llä on edessään loistava tulevaisuus hallituksen ja Massimo Reynaudon erinomaisessa johdossa. Haluan myös kiittää lämpimästi aikaisempaa hallituksen puheenjohtajaa Björn Wahlroosia ja oman johtajistoni jäseniä. Onnistuminen ei olisi ollut mahdollista ilman perheeni jatkuvaa tukea. Olen heille siitä syvästi kiitollinen”, sanoo Jussi Pesonen.

Uusimmat