Stora Enson Printing and Reading -liiketoiminta-alueen johtaja Juha Vanhainen alkaa vetää yhtiön viime viikolla ilmoittamaa laajaa säästöohjelmaa heinäkuun 2013 alussa.

Tarkoitus on, että 200 miljoonan euron säästöohjelman vaikutukset saavutetaan  kokonaisuudessaan vuoden 2014 toisen neljänneksen loppuun mennessä. Vanhainen raportoi uudessa tehtävässään toimitusjohtaja Jouko Karviselle.

”Meillä on edessämme erittäin haastava tehtävä. Ei riitä, että kykenemme jälleen saavuttamaan suunnitellun 200 miljoonan euron säästöohjelman kovat tavoitteet. Meidän on samalla kyettävä uudistamaan toimintojamme sopeutuaksemme tulevaisuuden tarpeisiin. Olen hyvin iloinen siitä, että saamme parhaimman ja pätevimmän mahdollisen ihmisen suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmaamme”, sanoo Karvinen.

Vanhainen jatkaa kesäkuun loppuun asti Printing and Reading -liiketoiminta-alueen johtajana. Sen jälkeen vastuu siirtyy nykyiselle talousjohtajalle Karl-Henrik Sundströmille. Stora Enso on jo alkanut etsiä uutta talousjohtajaa Sundströmin seuraajaksi.