Empower IN Oy ja Stora Enso Packaging Oy ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen palvelusopimuksen Lahden ja Heinolan aaltopahvitehtaiden kunnossapidosta. Palvelusopimus on jatkoa syksyllä 2013 alkaneeseen yhteistyöhön.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Stora Enso Packagingin meille osoittamasta luottamuksesta sekä yhteistyömme jatkumisesta. Pitkäaikainen sopimus antaa hyvät lähtökohdat toiminnan yhteiseen kehittämiseen”, Empower IN Oy:n toimitusjohtaja Eero Paunonen toteaa.

”Empowerin osaaminen kunnossapitoasioissa vapauttaa henkilöresursseja keskittymään meidän omaan ydinosaamiseemme ja asiakkaisiin. Nyt tehty sopimus syventää olemassa olevaa yhteistyötä ja mahdollistaa avainkoneiden käytettävyyden jatkuvan parantamisen”, Stora Enso Packaging Oy:n maa- ja tuotantojohtaja Juha Alhonoja sanoo.

Lisäksi Stora Enso Packaging on tehnyt päätöksen keskittää tuotantoa ja siirtää jatkossa koko Heinolan tehtaan tuotannon Lahteen. Jalostuskoneet siirretään Heinolan tehtaalta Lahteen vuoden 2017 ja alkuvuoden 2018 aikana. Empower toimii kumppanina myös tässä siirtoprojektissa, jonka laajuus tarkentuu projektin edetessä.

Lahdessa ja Heinolassa työskentelee tällä hetkellä 37 Empowerin työntekijää.