Hyvä brändi kestää aikaa

Karboksimetyyliselluloosan tunnetuin brändi, Finnfix® CMC, jatkaa menestystä Nouryonissa.

Nouryonin matka maailmanlaajuiseksi erikoiskemikaalien valmistajaksi alkoi, kun AkzoNobel Specialty Chemicals jakautui vuonna 2018. Nykyään Nouryonilla on noin 7 700 työntekijää 80 maassa. Konserni tarjoaa keskeisiä ratkaisuja päivittäisten tuotteiden, kuten henkilökohtaisen hygienian, puhdistusaineiden, maalien ja pinnoitteiden, maatalouden ja ruoan, lääkkeiden, rakentamisen sekä paperi- ja pakkaustuotteiden valmistukseen.

Vastuullisesti hankittuihin raaka-aineisiin pohjautuvaa biopohjaista Finnfix® CMC:tä on valmistettu Äänekoskella – maailman suurimmassa CMC:n tuotantolaitoksessa – jo vuodesta 1944. Tämän ansiosta yritys pystyy räätälöimään CMC-tuotteita erilaisiin paperi- ja pakkaussovelluksiin. Muita keskeisiä sovellusalueita ovat kaivosteollisuuden vaahdotusprosessit sekä öljykenttien porauslietteet.

”Nouryon on kuitenkin enemmän kuin CMC-tuotteiden valmistaja”, Nouryonin kuitupohjaisten segmenttien strateginen markkinointipäällikkö Jaana Ahtikari muistuttaa. ”Brändi ei rakennu pelkästään siitä, mikä itse tuote on, vaan myös siitä, mitä tuotteen myötä asiakkaalle toimitetaan. On tiedettävä, mitä haasteita asiakkaamme yrittävät ratkaista. Käytämme aikaa ymmärtääksemme, miksi tuote on tärkeä, mitkä ovat halutut tulokset ja mitä asiakkaan asiakas haluaa ja tarvitsee.”

Yhtiö haluaa investoida myös kehittyville markkinoille.

”Asiakastarpeet vaihtelevat alueellisesti, ja niiden pohjalta on valmistauduttava tarjoamaan erilaisia sovelluksia. Lisäksi markkinamme ovat eri vaiheissa kestävän kehityksen suhteen. Koska kehittyvien alueiden tuotteet ja toimintamallit ovat erilaisia, on myös ratkaisut asetettava samaan viitekehykseen. Ulospäin olemme kuitenkin yksi Nouryon.”

Nouryon on maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien tuottaja.

Konserni tarjoaa keskeisiä ratkaisuja kuluttajien päivittäisten tuotteiden, kuten henkilökohtaisen hygienian, puhdistusaineiden, maalien ja pinnoitteiden, maatalouden ja ruoan, lääkkeiden, rakentamisen sekä paperi- ja pakkaustuotteiden valmistukseen.

Biopohjaisen ja vesiliukoisen sellusta valmistettavan CMC polymeerin avulla voidaan vähentää sekä CO2- päästöjä että muita päästöjä ja hukkaa.

Uusimmat